mts-v4.png

Noua MULTISTRADA V4/V4 S/V4 S Sport

Rule all roads

A patra generație Ducati Multistrada este mai versatilă și mai ușor de condus ca niciodată. Sport, Travel, Enduro și Urban: patru fațete perfect echilibrate pentru a face noua Multistrada V4 eficientă și distractivă în toate condițiile de condus.

 

Experimentează plăcerea controlului total

Indiferent de ruta aleasă cu noua ta Multistrada V4, indiferent dacă este asfalt sau pietriș, nisip sau rocă, te vei simți cucerit. În fiecare moment al călătoriei tale, experimentezi plăcerea controlului total.

MTS-V4-19-hero-short-1600x1000.jpg


TRAVEL

O data si jumatate circumferinta Pamântului. În deplina liniste.

Noua Multistrada V4 este gata de calatorii lungi, datorita GPS-ului integrat în bord si a sistemului inovator de radar.  Îsi va oferi un confort excelent. Prima intretinere importanta va fi efectuata dupa 60.000 km.ENDURO
Conceputa pentru a depasi toate obstacolele.

Noua Multistrada V4 functioneaza bine chiar si atunci când nu mai exista asfalt, datorita gardei sale la sol ridicate, a suspensiilor electronice, a fluiditatii surprinzatoare a livrarii si a designului studiat pentru a conduce în picioare.SPORT
O personalitate tipica Ducati

Usoara si compacta, cu cei 170 CP ai noului V4 Granturismo, a patra generatie  Multistrada va ofera o plimbare sportiva si distractiva în viraje.URBAN
Inteligenta, agila si conectata. Ca tine.

Proiectata pentru a facilita manevrele la viteze reduse. Confortabila în viata de zi cu zi datorita seii sale reglabile, hiperconectata gratie proiectiei ecranului smartphone-ului tau pe tabloul de bord.

Descopera motocicleta în fiecare detaliu

Sasiu, electronica, motor Granturismo V4, aerodinamica si altele. Descopera noua generatie Multistrada si fiecare dintre inovatiile sale.

SPECIFICATII TEHNICE


DESIGN

Funcția definește forma. Designul noului Multistrada V4 atinge echilibrul perfect între funcționalitate și designul italian. Un stil direct inspirat de robustețe, inovații aerodinamice și căutarea unui confort maxim. 
FullLED

Stilul inconfundabil Ducati 
Noul far full LED cu sistem Cornering Light defineste stilul inconfundabil Ducati al noului Multistrada V4.


Aerodinamica

Curbe sculptate de vânt

Aerodinamica modeleaza noul design al Multistrada V4 atât pentru a creste stabilitatea, cât si pentru a asigura confortul termic si aerodinamic în toate conditiile de condus.Confort
 
O silueta primitoare
 
La fel ca toate motocicletele Ducati, Multistrada V4 este proiectata în jurul motociclistului, pentru a-i oferi un control mai mare, precum si o placere de condus mai mare.

 Descopera ”fabricarea” motorului

Trei ani de dezvoltare pentru noul motor V4 Granturismo. Un efort colectiv al inginerilor de la Ducati pentru a da viata unui nou concept de putere si utilizare.

DESCOPERA MAI MULTE DESPRE MOTORUL V4 GTContinua sa explorezi
 

Proiectare, motor, electronica, confort si multe altele,
Descopera toate aspectele noii Multistrada V4. 

 

AFLA MAI MULTE DETALII


Evoluție intuitivă

Flexibilitatea noului motor Granturismo de 170 CP V4, șasiul inovator, soluțiile ergonomice, cea mai avansată electronică Ducati și primul sistem radar din față și spate din lume pe o motocicletă fac posibilă experiența cea mai distractivă, versatilă și intuitivă experiență de condus. 

Personalizare direct din fabrică

Pentru prima dată, Ducati vă oferă pachete predefinite, instalate direct de Ducati: Travel, Travel & Radar, Performance și Full. Acestea reunesc accesoriile de care aveți nevoie pentru a vă aprofunda experiența Multistrada, garantându-vă toată siguranța și toată calitatea componentelor originale Ducati.

mts-v4-pachete.jpg


MODELE

Multistrada V4

Multistrada V4 S

Multistrada V S Sport

 

Multistrada-V4-Red-MY21-Model-Preview-1050x650.png

Multistrada-V4-S-Grey-MY21-Model-Preview-1050x650.png

Multistrada-V4-S-Red-PP-MY21-Model-Preview-1050x650.png

Motor V4 Granturismo, 4 supape pe cilindru, arbore cotit rotativ, racire cu lichid
Cilindree 1158 cc
Putere 170 CP (125 kW)
Cuplu 125 Nm (12,7 kgm) @ 8750 rpm
Suspensie fata Furcă inversată complet reglabila de 50 mm Furca upside down de 50 mm complet reglabila, gestionata electronic cu Ducati Skyhook Suspension (DSS). Furca upside down de 50 mm complet reglabila, gestionata electronic cu Ducati Skyhook Suspension (DSS).
Suspensie spate Progresiva cu monoamortizor complet reglabil. Reglaj manual preload.  Progresiva cu monoamortizor  complet reglabil si gestionat electronic cu Ducati Skyhook Suspension (DSS).  Progresiva cu monoamortizor  complet reglabil si gestionat electronic cu Ducati Skyhook Suspension (DSS). 
Frana fata 2 discuri semiflotante de 320 mm, etriere Brembo Monobloc montate radial cu 4 pistonase cu Cornering ABS  2 discuri semiflotante de 330 mm, etriere Brembo Monobloc Evo M50 radiale cu 4 pistonase, pompa radiala cu Cornering ABS de serie 2 discuri semiflotante de 330 mm, etriere Brembo M50 Stylema radiale cu 4 pistonase, pompa radiala cu Cornering ABS de serie
Frana spate Disc de 265 mm, etrier flotant cu 1 pistonas, Cornering ABS  Disc de 265 mm, etrier flotant cu 1 pistonas, Cornering ABS de serie Disc de 265 mm, etrier flotant cu 1 pistonas, Cornering ABS de serie
Greutate la gol 215 kg 218 kg 217 kg
Inaltime sa Reglabila 840-860 mm Reglabila 840-860 mm Reglabila 840-860 mm
Echipament de siguranță Riding Modes, Power Modes, ABS Cornering, Ducati Traction Control, Ducati Wheelie Control, Daytime Running Light, Ducati Brake Light Riding Modes, Power Modes, ABS Cornering, Ducati Traction Control, Ducati Wheelie Control, Daytime Running Light, Ducati Cornering Light, Ducati Brake Light, Vehicle Hold Control Riding Modes, Power Modes, ABS Cornering, Ducati Traction Control, Ducati Wheelie Control, Daytime Running Light, Ducati Cornering Light, Ducati Brake Light, Vehicle Hold Control

Garanție 4 ani

Preturi Multistrada V4

VEZI LISTA DE PREȚURI AICI>>

- Preturile se achita in lei (la cursul BNR din ziua platii + 2% coeficient de risc valutar).

Preturile sunt recomandate.Metrotehnica International SRL isi rezerva dreptul de a aduce modificari prezentei liste de preturi, ca urmare a unor erori, modificari structurale sau de pret, aparute in urma unor comunicari din partea Ducati Motor Holding SPA.

 

 

 

 


Contact

Metrotehnica International
Importator si Distribuitor DUCATI in Romania
Sos. Giurgiului,23 C, km.9 077120,
Jilava-Bucuresti, Romania
sales@ducatibucuresti.ro
service@ducatibucuresti.ro

Program zilnic: Luni-Vineri: 09:00-17:30
                      Sâmbătă: Închis
                      Duminică: Închis

Informații și aspecte juridiceanpc1.jpg

Protectia datelor
Directiva privind fisierele cookie