NEW STREETFIGHTER V4

The Fight FormulaStreetfighter-V4-Red-Y20-Ali-03-Hero-Short-1600x1000.jpgDucati Streetfighter V4 ales la EICMA 2019 „Cea mai frumoasă motocicletă”!

Streetfighter-V4-Red-Y20-01-Ambience-Video-Full-1330x748.jpgPanigale V4, dezbrăcat de carenele sale și cu ghidoane mari, late . Pe scurt, acesta este conceptul care stă la baza noului Streetfighter V4 , o motocicletă care mărește plăcerea de a călători.

Rezultatul? Un naked Ducati, cu o tehnologie de ultimă oră și un design extraordinar, cu performanțe sporite.

Spiritul minimalist al luiStreetfighter V4 este perfect surprins prin  designul minimalist al farurilor full-LED. Amintește pe de o parte de Panigale V4 dar și de zâmbetul nebun al Jokerului (personajul de benzi desenate din care Ducati Style Center de la Bologna s-a inspirat pentru acest model). Prezentat deja de Ducati pe Panigale V4 și SuperSport, DRL în formă de V este un alt simbol distinctiv al modelului.

STREETFIGHTER.jpg

Magia aerodinamicii

Performanțele rutiere mixte rapide și agile necesită stabilitate maximă la viteză ridicată și la frânare.  Specialiștii Ducati Corse au dezvoltat, împreună cu Ducati Style Center aripi pentru Streetfighter V4.

Aerodinamica a fost dezvoltată folosind simularea CFD (Calculational Fluid Dynamics). Metoda de calcul a implicat simularea staționară a debitului și a presiunii pentru a obține forță crescută, în special pe roata față.

Pentru a reduce cât mai mult posibil proeminența laterală, echipa de aerodinamică a decis să adopte o configurație „biplan” cu „anvergură” limitată, cu aripi superioare și inferioare care lucrează independent. 

Aerodinamica insuflă astfel încredere și limitează intervenția prin controale electronice. Acest lucru îl ajută pe pilot să mențină acceleratia mai mult timp și să frâneze mai târziu în curbă, conferind beneficii semnificative de performanță.Streetfighter-V4-Y20-Aerodinamica-01-Editorial-16-9-1920x1080.jpgStreetfighter-V4-Red-Y20-02-Ambience-Gallery-906x510.jpg


Contact

Metrotehnica International
Importator si Distribuitor DUCATI in Romania
Sos. Giurgiului,23 C, km.9 077120,
Jilava-Bucuresti, Romania
sales@ducatibucuresti.ro
service@ducatibucuresti.ro

Program zilnic: Luni-Vineri: 09:00-18:00
                      Sâmbătă-Duminică: Închis

Informații și aspecte juridice
Protectia datelor
Directiva privind fisierele cookie