SUPERSPORT / SUPERSPORT S

Sport, made light.Supersport-S-MY19-Grey-01b-Hero-Banner-1600x1000.jpg

Partea versatilă a sportivității

Fără a renunța niciodată la natura sa sportivă, SuperSport combină confortul și versatilitatea datorită soluțiilor care îl fac perfect pentru utilizarea pe drumurile de zi cu zi: disponibil și în culoarea Titanium Gray . 

Supersport-S-MY18-White-02-Video-Full-1330x748.jpgSupersport-MY19-GREY-01-Carousel-ImgText-677x740.jpgEleganta sportiva

Liniile Ducati Supersport creeaza forme dinamice, o viziune compacta si usoara. Design-ul sportiv si elegant integreaza elemente tipice ale sportivitatii Ducati, cum ar fi bascula monobrat, rezervorul sculptat si amortizorul lateral, cu doua evacuari care se suprapun si lasa complet vizibil designul in “Y” al spitelor rotii din spate.

Intotdeauna cu usurinta, in si in afara orasului

Agila pe drumurile urbane, confortabila pe autostrada si decisa atunci cand abordeaza curbele din afara orasului, Supersport combina confortul cu versatilitatea. Fara a compromite vreodata natura sa sportiva.

Doar placerea pilotajului sportiv

Noul SuperSport intruchipeaza valorile Ducati si introduce un nou concept de pilotaj sportiv, accesibil oricui doreste sa experimenteze entuziasmul acestui stil de condus. Placerea a devenit mai intensa datorita pozitiei confortabile pe motocicleta si detaliilor tehnologice avansate, cum ar fi Ducati Quick Shift.

Controlul in mainile tale

SuperSport echilibreaza perfect sportivitatea si confortul, garantand entuziasm si placerea de a pilota.

Manevrabilitatea, sistemele de siguranta activa si intervale mari de intretinere fac din SuperSport motocicleta perfecta pentru cei care doresc să experimenteze placerea condusului sportiv, fara a compromite confortul si versatilitatea.

Emotia este urmatoarea piatra de hotar

Urban, Sport si Touring: trei moduri de condus si cat mai multe orizonturi de explorat.

Traiti experienta pilotajului care amplifica senzatiile si scoate la iveala frumusetea si energia fiecarei calatorii.Make-it-yours-SuperSport-01-banner-Full-1330x600.jpg

Confera-i stilul tau

Noul SUPERSPORT dispune de o linie bogata de accesorii care atrage atat lumea sport, cat si pe cea touring, variind de la piese de carbon si amortizoare din titan Akrapovic la seturi de genti si scaune care imbunatatesc semnificativ experienta de pilotaj.

Sportivitate fara compromisuri. Liber sa se exprime atat in interiorul, cat si in afara orasului. Simply sport, made light.

 Supersport-1.jpgSupersport-2.jpgSupersport-S-14.jpgSupersport-S-15.jpg

„Am creat un model orientat spre viitor”.

"Design agresiv, motor in doi cilindri si un cuplu cu un rsspuns imediat. Are toate ingredientele necesare pentru a fi distractiv, abordabil si la indemana tuturor. Caracteristica principala este versatilitatea; o atitudine care merge foarte bine cu performanta. Am creat un model orientat spre viitor.” Julien Clement, proiectant SuperSport.Contact

Metrotehnica International
Importator si Distribuitor DUCATI in Romania
Sos. Giurgiului,23 C, km.9 077120,
Jilava-Bucuresti, Romania
sales@ducatibucuresti.ro
service@ducatibucuresti.ro

Program Zilnic de la 10.00 – 18.00 si Sambata 10.00 – 12.00

Informații și aspecte juridice

Protectia datelor

Directiva privind fisierele cookie