Noutati

Descoperă noua linie Ducati!

Vino la standul Ducati din cadrul Salonul de Motociclete, Accesorii şi Echipamente, Bucureşti (SMAEB) și descoperă noua linie Ducati!

Spiritul sportiv, designul excelent, pasiunea pentru frumos prind formă cu noile modele cum ar fi Panigale V4, Multistrada 1260 și Ducati Scrambler 1100.

 Ducati Romania la SMAEB 2018.jpg

Ducati va fi prezent anul acesta la Salonul de Motociclete, Accesorii şi Echipamente, Bucureşti cu multe noutăți. 

Panigale-v4-red.png

Ducati Panigale V4. O nouă operă

Se numeşte Panigale V4 şi marchează un nou şi important capitol în istoria Ducati, o "simfonie" a performanţelor şi emoţiilor "made in Italy". Panigale V4 este prima motocicletă Ducati de serie, dotată cu un motor în patru cilindri, derivat din Desmosedici de la MotoGP.

Revoluția V4

Panigale V4 înlocuiește "iconicul"  Panigale 1299 și face acest lucru prin creșterea performanței și ușurința de conducere, pentru a oferi fiecărui rider, de la cel neexperimentat până la specialist, o mare emoție și   distracție. Dezvoltat în strânsă colaborare cu Ducati Corse, Panigale V4 utilizează know-how-ul și tehnologia de nivel mondial pentru a fi cât mai apropiată de motocicleta din MotoGP.

Multistrada-1260-PP-MY18.jpg

Ducati Multistrada 1260. Extend your comfort zone

Noul Multistrada 1260 înnobilează conceptul multibike prin creșterea performanței, versatilității, confortului, siguranței și a distracției.

Grație soluțiilor tehnologice de ultimă generație, cum ar fi noul motor Ducati Testastretta DVT Multistrada 1260 se confirmă ca o motocicletă versatilă și fără compromisuri.

Alege-ți Multistrada și personalizeaz-o în funcție de felul tău de a fi. Ducati oferă patru pachete de accesorii inspirate de modul de condus și o linie de echipamente pentru a te bucura la maxim de feeling-ul cu motocicleta.

scrambler 1100.jpg

Scrambler® 1100

Noul Scrambler® 1100 onorează spiritul  Land of Joy: o motocicletă care dezvoltă caracterul creativ al lui Scrambler într-un mod mai matur și cu linii sofisticate, cu un echilibru solid între puternic și compact. O versiune care transpune libertatea de expresie specifică universului Scrambler într-un confort superior și într-un control inimaginabil.  Scrambler® 1100 vine echipat cu dotari avansate. 3 Riding Modes și Ducati Traction Control îți asigură maximum de libertate și facilitate de pilotare în timp ce ABS Cornering Bosch și două discuri față de 320 mm îți permit să te bucuri în siguranță de generosul cuplu al noului motor de 1079 cmc.

 
 

Contact

Metrotehnica International
Importator si Distribuitor DUCATI in Romania
Sos. Giurgiului,23 C, km.9 077120,
Jilava-Bucuresti, Romania
sales@ducatibucuresti.ro
service@ducatibucuresti.ro

Program Zilnic de la 10.00 – 18.00 si Sambata 10.00 – 12.00

Informații și aspecte juridice

Protectia datelor

Directiva privind fisierele cookie