Noutati

Descoperă noua linie Ducati!
EVOLUTION NEVER STOPS.

Vino la standul Ducati din cadrul Salonul de Motociclete, Accesorii şi Echipamente, Bucureşti (SMAEB) și păstrează-ți pasiunea vie! Vezi cum evoluția prinde formă cu noile modele cum ar fi Multistrada 950, SuperSport, Supersport S, Monster 1200, Monster 1200 S, Monster 797, Ducati Scrambler Desert Sleed, Ducati Srambler Cafe Racer. 

banner.jpg

Ducati va fi prezent anul acesta la Salonul de Motociclete, Accesorii şi Echipamente, Bucureşti cu multe noutăți. 

SuperSport Red Action 03.jpg

Noul Ducati SuperSport: Sport, made light

 SuperSport echilibrează perfect balanța între sport si confort, garantând entuziasm și plăcerea de a pilota. Cu 113 CP, 210 kg și puternicul cuplu al motorului Testastretta 11 °, motocicleta se potrivește tuturor. Este frumoasă, distractivă, versatilă.

Întotdeauna în largul său, indiferent de drum: autostrada sau trafic urban, Supersport permite oricui să-și manifeste spiritul sportiv.

Oriunde, oricând, în stilul perfect Ducati…     

26 MULTISTRADA 950.jpg

Noul Ducati Multistrada 950. My first. My last. My everything

Cand Centrul de Design Ducati a început sa lucreze la Multistrada 950 a avut ca obiectiv proiectarea unei motociclete compacte, ușoare, dar mai presus de toate crearea unei adevarate Multistrada. Din acest motiv, a fost inspirat de doua produse de top Ducati: Multistrada 1200 și Multistrada 1200 Enduro, luând de la fiecare detaliile cele "mai ușoare". Acest mix a permis realizarea unei motociclete cu formele tipice ale lui Ducati Multistrada, dar in acelasi timp compactă, nu doar vizual. Combină confortul, designul și înalta performantă cu o incredibilă usurință de pilotaj.

Cu motorul său Testastretta de 937 cc si cu roata față de 19 ", noul Ducati Multistrada 950 este perfect pe orice tip de teren.

Cafè Racer Action 02.jpg

Scrambler® CAFÉ RACER

 803 cc

Scrambler® Cafe Racer, interpretarea Scrambler a legendarelor motociclete care au revolutionat lumea moto, este expresia spiritului liber si emblema stilului: in culoarea sa "Black Coffee" aduce anii ‘60 in Land of Joy de azi.

26 DUCATI SCRAMBLER DESERT SLED.jpg

Scrambler® DESERT SLED

 803 CC

Direct din deșertul și munții Californiei, Scrambler® Desert Sled își face intrarea în Land of Joy ca o versiune declarată off-road, inspirată de lumea motocicletelor off-road din anii 60 / '70 care au facut istorie in Statele Unite ale Americii. Numele Desert Sled, "Sanie de Deșert" se referă la motocicletele de serie de peste 500 cc, care au fost modificate de catre rideri pentru deșertul californian, cu anvelope cramponate, suspensii ranforsate, roți cu spițe și scut motor pentru protecția motocicletei de resturile și impuritățile de pe drumurile inaccesibile din deșert. Scrambler® Desert Sled reia exact acest spirit fără a uita valorile stilului de viață și  extinde familia Scrambler® cu o noua versiune dedicată unui ușor off-road.

 
 

Contact

Metrotehnica International
Importator si Distribuitor DUCATI in Romania
Sos. Giurgiului,23 C, km.9 077120,
Jilava-Bucuresti, Romania
office@ducatiromania.ro
sales@ducatibucuresti.ro
service@ducatibucuresti.ro

Program Zilnic de la 10.00 – 18.00 si Sambata 10.00 – 12.00