1280 x 390.png


DUCATI_PANIGALE V2_STUDIO_01_UC101459_High.jpgAi șansa câștigării unei motociclete Ducati Panigale V2 cumpărând un Motorola moto g 5G plusIn perioada 1 – 31 octombrie 2020, persoanele care achiziționează un telefon moto g 5G plus de la partenerii autorizați – Altex, Media Galaxy, Digi, Orange, Vodafone – au șansa de a câștiga o motocicletă Ducati Panigale V2.

În plus, în luna octombrie, cei pasionați de motociclete și experiențe inedite, pot să testeze viteza fără limite și motocicleta Ducati Panigale V2 pe un simulator de curse unic, care va fi amplasat în mai multe puncte din țară:

  • București – Băneasa Shopping City, în perioada 6 – 13 octombrie
  • Cluj – Iulius Mall, în perioada 15 – 21 octombrie
  • Timișoara – Iulius Mall, în perioada 23 – 28 octombrie

Simulatorul de curse amplasat în spațiile dedicate Motorola, din cele trei orașe, oferă o experiență originală pentru toți cei pasionați de sporturile cu motor și de jocurile video imersive. Cei care își doresc să intre în pielea unui pilot de curse sau care visează la un moment pe circuit, în cadrul celui mai popular campionat de motociclete din lume, au posibilitatea să testeze motocicleta Ducati Panigale V2 pe un simulator unic, într-o sesiune MotoGP.

Orice telefon moto g 5G plus cumpărat în perioada 1 – 31 octombrie, al cărui cod IMEI este înscris pe www.castigacumotorola.ro, reprezintă șansa câștigării unei motociclete Ducati Panigale V2, cel mai recent model sportiv lansat de Ducati în cadrul EICMA 2019. Cu un design complet nou, echipat cu un pachet electronic sofisticat, cu un motor Superquadro de 995 cm3, cu doi cilindri în V, Ducati Panigale V2 împreună cu moto g 5G plus reprezintă epitomul performanței ultra-rapide.

Pe lângă premiul cel mare, Motorola a pregătit mai multe concursuri și premii speciale, ce pot fi câștigate atât în cadrul activărilor din Băneasa Shopping Center, Iulius Mall Cluj și Iulius Mall Timișoara, dar și online, pe conturile de Facebook și Instagram Motorola. Cei interesați să afle cum pot câștiga 4 telefoane moto g 5G plus și 4 seturi Lego Technic Ducati Panigale, pot intra pe pagina de Facebook Motorola Romania, unde găsesc toți pașii de înscriere în concurs.

Motorola este partener oficial Ducati MotoGP.

 


Contact

Metrotehnica International
Importator si Distribuitor DUCATI in Romania
Sos. Giurgiului,23 C, km.9 077120,
Jilava-Bucuresti, Romania
Tel: 0728 382 284
sales@ducatibucuresti.ro
service@ducatibucuresti.ro

DATE DESPRE COMPANIA METROTEHNICA

Informații și aspecte juridice
Protectia datelor
Protectia datelor societate Metrotehnica
Directiva privind fisierele cookie

Program zilnic: Luni-Vineri: 09:00-17:30
                      Sâmbătă:    10:00-13:00
                      Duminică: Închis

https://anpc.ro/ 

anpc1.jpg