MTS-GT-4ever-Garanzia-03-hero-1600x1000.jpg

 

Ducati prezintă garanția de 4 ani pentru toate modelele Multistrada 950 și 1260 din gama Ducati 2020.


 

Creată pentru a satisface dorința de a călători fără restricții și limite, Multistrada este pregătită să vă extindă orizonturile de libertate.

Acum Ducati vă oferă o garanție de 4 ani pe toate modelele familiei Multistrada cu garanția 4Ever Multistrada.

Testele din ce în ce mai stricte și prelungite, procesele de producție îmbunătățite și simulările numerice avansate au sporit fiabilitatea modelelor 1260 și 950 până la cel mai înalt nivel.

O garanție fără frontiere pe care Ducati o poate oferi datorită creșterii solide a rețelei de distribuitori la nivel mondial. O echipă antrenată constant pentru a-ți gestiona Ducati-ul cu aceeași grijă pe care o primește atunci când este proiectat și asamblat în Borgo Panigale.

 

Caracteristici 4Ever Multistrada

4 ANI GARANTIE

4Ever Multistrada este garanția de 4 ani disponibilă pentru toate modelele Multistrada. Față de garanția standard de 24 de luni oferită deja de Ducati pentru noile motociclete, aceasta adaugă încă 24 de luni de acoperire.

ALL-INCLUSIVE

Garanția suplimentară de 2 ani este gratuită și este inclusă în prețul motocicletei.

FĂRĂ LIMITĂ DE KILOMETRI

Nu există o limită de kilometri.

ASISTENȚĂ RUTIERĂ INCLUSĂ

Asistența rutieră este inclusă pe întreaga durată a garanției suplimentare în țările în care este disponibil acest serviciu și în aceleași condiții contractuale ca și garanția standard Ducati (24 de luni). O condiție esențială este respectarea programului de întreținere în rețeaua de distribuitori autorizată Ducati.

TOATE MODELELE MULTISTRADA INCLUSE

4Ever Multistrada este valabil pentru toate modelele Multistrada 950 și Multistrada 1260 din Model Year 2020.

DATA DE ÎNCEPERE A PROGRAMULUI

4Ever Multistrada este disponibil pe motociclete cu o dată cu activarea garanției începând cu 1 noiembrie 2019 (vizibil pe certificatul de garanție emis de dealer în timpul vânzării)

DURATA SUPLIMENTARĂ A GARANȚIEI

Durata suplimentară a garanției de 2 ani începe din ziua următoare încheierii garanției Ducati (24 de luni), de aici din a 25-a a 48-a lună.

PIESE ACOPERITE DE GARANȚIE

Pe parcursul a 2 ani suplimentari, garanția acoperă întregul vehicul împotriva oricăror defecte de fabricație (excluzând toate piesele de uzură, defectele estetice, bateria și accesoriile).

PROGRAMUL DE ÎNTREȚINERE

Garanția 4Ever Multistrada este valabilă numai dacă întreținerea motocicletei este efectuată conform programului de întreținere pe întreaga durată a garanției (48 de luni). Serviciile de întreținere service se efectuează respectând cu atenție operațiunile specificate în graficul de întreținere prevăzut pentru modelul acoperit de garanție.

Vă rugăm să rețineți că fiecare serviciu realizat de rețeaua de distribuitori autorizați Ducati este înregistrată cu instrumentul de diagnoză, astfel încât să aveți certitudinea că motocicleta a fost servisată corect.

ȚĂRI ÎN CARE ESTE DISPONIBILĂ 4Ever Multistrada

4Ever Multistrada este disponibilă pe toate motocicletele Multistrada achiziționate de la toți dealerii Ducati autorizați din următoarele țări: Albania, Andorra, Austria, Belgia, Bosnia, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Kosovo, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Regatul Unit al Marii Britanii.

Acest site web conține doar un rezumat al conținutului 4Ever Multistrada ale cărui caracteristici sunt detaliate în contractul de garanție emis de dealer în momentul livrării motocicletei acoperite de garanție.

Contactați Ducati România!

Solicitați toate informațiile de care aveți nevoie pentru achiziționarea și întreținerea motocicletei.

 

Alege  Multistrada și începe aventura!

 


Contact

Metrotehnica International
Importator si Distribuitor DUCATI in Romania
Sos. Giurgiului,23 C, km.9 077120,
Jilava-Bucuresti, Romania
Tel: 0728 382 284
sales@ducatibucuresti.ro
service@ducatibucuresti.ro

DATE DESPRE COMPANIA METROTEHNICA

Informații și aspecte juridice
Protectia datelor
Protectia datelor societate Metrotehnica
Directiva privind fisierele cookie

Program zilnic: Luni-Vineri: 09:00-17:30
                      Sâmbătă:    10:00-13:00
                      Duminică: Închis

https://anpc.ro/ 

anpc1.jpg