SERVICE MENTENANTA

serv.jpgPentru un Ducatist niciodata n-a fost mai simplu ca acum, privind intretinerea motocicletei sale. Intervalele de intretinere s-au extins pana la 12000 km si se inlocuiesc mai putine piese.Reducerea costurilor de intretinere generala si fiabilitatea crescuta sunt, de fapt, unele dintre principalele criterii dupa care se ghideaza Ducati.

Unele operațiuni necesita o expertiza tehnica amanuntita, asa ca va recomandam insistent sa consultati intotdeauna instructiunile detaliate din carnetul de garantie si manualul de utilizare.

Trebuie sa fie executate urmatoarele cupoane contra plata:

  • Primul cupon: in termen de 6 luni de la livrarea motocicletei la consumator sau pana la primii 1000 km parcursi;
  • Al doilea cupon; la ajungerea a 12000/ 15000 km, in functie de modelul motocicletei sau oricum in termen de 12 luni de la data de livrare a motocicletei la consumator;
  • Urmatoarele cupoane: la fiecare 12000 km/ 15000 km, in functie de modelul motocicletei  de parcurs sau la fiecare 12 luni de la cuponul anterior.

In documentatia furnizata impreuna cu motocicleta, veti gasi, de asemenea, informatii utile despre cod de culoare, sfaturi specifice privind depozitarea de iarna,detalii privind interventiile asupra motocicletei, intervalele de intretinere specifice si mai mult…
Nu ezitati sa ne contactati pentru orice detaliu privind intretinerea motocicletei dumneavoastra!


Contact

Metrotehnica International
Importator si Distribuitor DUCATI in Romania
Sos. Giurgiului,23 C, km.9 077120,
Jilava-Bucuresti, Romania
sales@ducatibucuresti.ro
service@ducatibucuresti.ro

Program zilnic: Luni-Vineri: 09:00-18:00
                      Sâmbătă-Duminică: Închis

Informații și aspecte juridice
Protectia datelor
Directiva privind fisierele cookie